Колку пари заработи компанијата „Фајзер“ од најпопуларната вакцина против коронавирусот?

Минатата година во трката за развивање вакцина против коронавирусот во рекордно време, „Фајзер“ донесе одлука поразлична од другите компании. За…

You cannot copy content of this page