Контакт-sdr

Личен совет за граѓански радио комуникации!

  • Дали сте зафатена личност и не сакате да чекате?
  • Дали имате итни прашања за радио комуникација на кои треба да одговорите веднаш и во целост, без редици и одложувања?
  • Не сакате да губите време на разгледување тони информации на Интернет и на ресурси за граѓански радио комуникации?
  • Вие, поради некоја причина, не сакате да поставувате прашања на статии во списанието, на форумот во групата списанија
  • Не сакате да чекате во ред додека специјалистот не биде ослободен и не може да одговори на вашето несомнено важно прашање?

Ако одговоривте потврдно на барем една од горенаведените точки, тогаш дојдовте на вистинското место!И, ако ја читате оваа порака, тогаш врската до оваа страница ви беше дадена преку е-пошта или во лична кореспонденција на Z36AMB, а можеби и на други ресурси. Можам да ве уверам дека не секој е достоен, барем да ја видите оваа страница и да ги прочитате информациите за таа специјална понуда што несомнено ќе ве интересира.Јас совршено ги разбирам зафатените луѓе кои немаат бесплатна минута, ние го имаме секое второ сметање. Ние многу го цениме нашето време и не сакаме да го трошиме затоа што времето е пари, а парите се еквивалентни на животната енергија. Те разбирам многу добро, затоа имам одлична понуда специјално за тебе!Како специјалист и експерт во областа на радио комуникациите со долгогодишно искуство, подготвен сум да ве советувам лично за радио комуникациите на цивилните фреквенции. Исто како вас, јас сум зафатена личност, моето време вреди нешто и не сум навикнат да го трошам.Поставете прашање во приватни пораки на Z36AMB, WhatsApp, Instagram Direct во врска со купување, модификација, поправка на комуникациска опрема во работилницата за списанија.

Барања за личен совет преку пошта или премиерВо контакт со…

Зошто се плаќаат лични консултации? Вервам дека бесплатната лична консултација повлекува несериозен, па дури и несовесен однос кон него, како од страна на консултантот, така и од страна на консултантот. Ако некое лице дојде на консултација за која плаќа, тогаш, откако ги добив парите, јас носам одредена одговорност за она што му го кажав на клиентот, а во некои случаи, специјално ќе барам дополнителни информации за поставените прашања и уште еднаш ќе комуницирам со клиентот без дополнителни плаќање со цел да бидете сигурни во квалитетот на услугата обезбедена од мене. Затоа, целта на мојата консултација е да му дадам на лицето најцелосна слика за проблемот што го има и за методите за негово решавање.

Секој разбира дека секоја работа мора да се плати. Ако не плаќате за одредена работа, тоа значи дека плаќате за тоа поинаку или некој друг плаќа за тоа (во случај на пријателска помош, всушност, вашиот пријател едноставно плаќа за својата работа самиот).
Размислете сами: просечна консултација трае околу 10-30 минути. Типично, вие не сте единствената личност што дојде со прашања тој ден. Да замислиме дека четири клиенти доаѓаат на консултации секој ден. 4 лица по 30 минути – тоа е 2 часа работно време дневно, 10 часа неделно и 40 часа месечно, односно цела работна недела. Сега одговорете на само едно прашање: дали вие лично би работеле една недела месечно бесплатно?

Јас одговарам на скоро сите прашања врз основа на прв дојден, прв услужен и кога ќе имам време. Може да поставите прашање на статии во списанието, на форумот на списанието, во групата списанија VKontakte или во коментарите на видеото на каналот YouTube, а понекогаш и кога има преноси и во живо за време на преносот. Но, ако ви треба итно и без редица, ве молиме одете во благајната.

Z36AMB-SDR v4.5
0.000
FM kHz

? kHz @ -6dB; ? kHz @ -60dB.


[scale]
! dB; пик ! dB;
mute squelch autonotch
Volume:
Водопад:
Allow keyboard:
j k ← →: freq down/up (+shift/ctrl/alt faster)
u l c a f: USB, LSB, CW, AM, FM
z Z: center/zoom waterfall
g: enter frequency


SDR Clients: (?) compact view
It seems you are using a mobile device; click here to switch to the mobile version of this site.
It seems Java is not installed or disabled on your computer. You need to install and/or enable it for this website to work properly.
Since Java version 7u51, Java needs to be enabled separately for each website; see http://websdr.org/java.html for instructions.
Your browser does not seem to support HTML5 WebAudio; please try a recent version of Firefox, Chrome, Opera or Safari; or switch to Java.

idea: z36amb
author of the WebSDR software: PA3FWM
Ne možete da kopirate sodržina na ovaa stranica žastitena od prezemanje na informacija Adminisrator™