Што е шумска деградација

Површините под шуми се повеќе се намалуваат. Наместо масовни акции за садење, треба да го спречиме уништувањето на веќе постоечките стари шумски екосистеми.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

You cannot copy content of this page