„Лансет“ на крајот на февруари објави статија под наслов „Појаснување на доказите за брзото тестирање на антигенот САРС-КоВ-2 во одговорите на јавното здравство на КОВИД-19“. Весникот донесува уништувачка пресуда за процесот на откривање на КОВИД-19, што резултираше со заклучувања, блокади и ограничувања што се случуваат буквално насекаде.

Проблемите со ПЦР, кои до пред неколку недели беа отфрлени како „теории на заговор“, сега се потврдени по нивното објавување во најреномираното светско медицинско списание „Лансет“. Трудот гласи како што следува:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

You cannot copy content of this page