Зошто толерираме?!? Зошто?!?
За ова си сака Закон, мин 10 години затвор за будалетинка што остава смет на отворено, покрај пат, речно корито, шума, индустриска зона… било каде освен во депонија!!!
Да, мин 10 години робија за несовесни будалетинки поради кои личиме на најзагадена земја во свет, а имаме комарец индустија!
Да, мин 10 години! Да!
Кој е за, нека тргнува со нас!
Кој е против, не ни треба!!!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

You cannot copy content of this page