Month: м.г

Српски сеизмолог предупредува дека на Балканот е можен силен земјотрес- меѓу критичните точки и С Македонија

Неодамнешните земјотреси кај Петриња, Дубровник и во Албанија се доказ дека сеизмичката активност на ова подрачје не запира, но експертите…

You cannot copy content of this page