Category: ДНЕВНО БЕЗБЕДНИ ВЕСТИ

Зголемување од 5,3% на нови случаи и намалување од 34,8% на починати, процентот на позитивност 12,9% во текот на изминатата недела

Според неделниот извештај на Институтот за јавно здравје, во периодот од 8 до 14 февруари се тестирани вкупно 16.299 материјали…

You cannot copy content of this page