Половина милијарда непродадена облека во Германија: Попустите ќе се искачат до 90 проценти

Во германските модни продавници потрошувачите можат да очекуваат големи попусти на цените по затворањето на заклучувањето поради коронавирусот. – За…

You cannot copy content of this page