Adminisrator™

 1. Колку ли бргу времето поминува!

  30.07.2021. Толку висок репродукциски број Rt, толку високо забрзување на дневните бројки, не сме виделе уште од ланското попуштање на мерките по Рамазан бајрам, односно Св. Кирил и Методиј. Делта сојот има толку висока преносливост, потпомогната од целосно либерализираните мерки и свадбите, што ни досегашната прележаност и вакцинираност многу не помагаат.
  Точно како по ред на возење, дури и еден ден порано, денеска излегуваме од
  ...
  Kategorije
  Uncategorized