Recent Blogs Posts

 1. Ете таков е човекот, ете таква му е сортата.


  Ете таков е човекот, ете таква му е сортата. И не е поврзано со нација, вера, пол, старост. Не. Во заблуда сте ако мислите дека само на Балканот постојат пакостливи, завистољубиви, гневни луѓе. Ги има насекаде во сите бои.
  Додека едниот макорпно создава, другиот бдее над него,
  ...
  Kategorije
  Uncategorized

Pokreće Adminisrator™® Verzija 4.2.5
Autorsko pravo © 2021 Adminisrator™. Sva prava zadržana.
Srpski prevod: Adminisrator™ sa z36amb u kooperaciji sa Serbia">Serbia
RADIOAMATERSKI-FORUM - pokreće Adminisrator™