Month: м.г

Hronologija -Z36AMB

Замислите да сте рођени 1900. године.Кад напуниш 12 годинапочиње Балкански, Бугарски па Први светски рат а завршава се када напуниш18…

Хрватска – Земјотрес

РАДИОАМАТЕРСКА АСОЦИЈАЦИЈА НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА НЕКОЛКУ МИНУТИ ПОСЛЕ ЗЕМЈОТРЕСОТ ВО ХРВАТСКА ВОСПОСТАВИ ВРСКА СО КОЛЕГИТЕ РАДИОАМАТЕРИ Само неколку минути после катастрофалниот…

Ne možete da kopirate sodržina na ovaa stranica žastitena od prezemanje na informacija Adminisrator™