🛑🛑СЕЗОНСКА АКЦИЈА НА РАДИО СТАНИЦИ – Baofeng BF888S🛑🛑💵 ЦЕНА за 1 Врска – 999 Денари 💵 ЦЕНА за 2 Врски – 1.799 Денари 🔴 Toki-Voko, КАНАЛНИ радио станици BAOFENG BF 888 со ОГРОМЕН ДОМЕТ 📚 CE 0678 сертификат 📕 16 Меморирани фреквенции кои најчесто се користат во слободна-цивилна комуникација во опсег од 400-470MHz така да можат да се поврзат со било кој друг уред кој е на истата фреквенција. 📕ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ НА УРЕДОТ: ✔Уредот користи UHF/VHF опсег на фреквенција 400-470 MHz ✔Растојание помеѓу каналите е 25 KHz ✔Toki-Voki, Радио Станица поседува 16 фабрички Меморирани Канали ✔Димензии на радио станицата без антена 115 X 60 X33 mm ✔Toki-Voki се користи за двосмерна комуникација ✔Батеријата е LI-ion, капацитет 1500 mAh, Снага 5 W, Волтажа 3.7 V што овозможува 8 часа работа ✔Јачина на уредот е 5 W, DC 3.7 V 📕ВО ПАКЕТОТ ДОБИВАТЕ: ✔Радио Станица Toki-Voki ✔Батерија со капацитет 1500 mAh ✔Антена ✔Полнач ✔Штипки за држење ✔Мало каифче 🎫Ce сертификат и Гаранција 🎖Враќање на пари во рок од 14 дена доколку не сте задоволни со производот 🏆Сигурна продавница 📕Документирање на производот 🚌Доставуваме до сите Села и Градови во Македонија(+130 Денари) 🔴За порачка оставете ги следните податоци ⬇️✔Име и презиме ✔Адреса и Град на живеење ✔Мобилен телефон за контакт

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Ne možete da kopirate sodržina na ovaa stranica žastitena od prezemanje na informacija Adminisrator™