Силен ветар со брзина од околу 70 км/ч денеска откорна неколку дрва во Карпош и кај Техничкото училиште, ламарини од кровна конструкција на ул. Јадранска, фасада на ул. Карпош и друго.

Глетката е жалосна, се надеваме дека нема повредени и нашите сограѓани ќе можат навремено да ги санираат нивните штети. И можеби е крајно време да се одлучат за квалитетна санација од мајстори кои веќе се докажани на нашите простори.

Ne možete da kopirate sodržina na ovaa stranica žastitena od prezemanje na informacija Adminisrator™