Како и во секој кризен период, додека поголемиот дел од компаниите и работниците губат пари, одредени поединци профитираат. Ова е приказна на Марија којашто моментално заработува 15 700 € месечно, а за нашиот портал одлучи ексклузивно да го сподели својот метод.

Марија од Скопје е мајка на две деца и пред неколку години се нашла во многу тешка финансиска ситуација. Откако ја изгубила работата, морала да се потпре на сопругот Борис којшто работи како рецепционер во еден Битолски хотел.

Издржување на семејството со месечна плата од 300 евра во Скопје е скоро невозможно па Марија била принуден да побара каква било работа. Без некое посебно искуство и без завршен факултет, сите нејзини апликации биле одбиени па одлучила да работи од дома, преку интернет.

Да бидат работите уште полоши, финансиските проблеми влијаеле и на односот на Марија со сопругот па нивниот однос сѐ повеќе се влошувал. Иако не биле формално разделени, поголемиот дел од времето го поминувале раздвоени.

Кога се чинело дека работите потполно излегле од контрола, Марија се слушнала со нејзиниот пријател Иван за којшто знаела дека живее прилично раскошен живот. Кога му го објаснила својот проблем со надеж дека ќе ѝ помогне со некој совет, доживеала изненадувања за коешто не можела да се надева.


“По губењето на работата и оддалечувањето од сопругот се чинело како да нема излез…“


Во разговорт од речиси 2 часа, школскиот другар ѝ објаснил до најситни детали како заработува преку 10 000 € месечно и што е најважно, тврдел дека секој, па така и таа може да го ископира системот и од тој ден да заработува најмалку 5 просечни плати.

Бидејќи немала што да изгуби, Марија го направила точно она што ѝ го предложил Иван и од тој ден нејзиниот живот засекогаш се променил. На почетокот почнала да заработува 4500 € месечно, а со појавата на кризата поради вирусот и падот на акциите на берзата, нејзината заработка „експлодирала“ во 15 700 €.

Кога пред 2 седмици за првпат разбравме за приказната на Марија, одлучивме да го објавиме нејзиниот метод на заработка и нѐ изненадија повратните реакции на нашите читатели.

Затоа сега, кога падот на акциите со секој поминат ден е сѐ поголем, а со тоа и можноста за заработка со овој метод, одлучивме да ја објавиме целата нејзина приказна и во продолжение деталниот метод на заработка така што секој што би посакал дополнително да заработува да може да го примени овој метод.

Како и вие да започнете со заработка уште денес?

Овој начин на заработка се однесува на тргување преку интернет. Иако можеби звучи комплицирано, принципот е доста едноставен. Прво одберете некаква вредност (на пр. Coca-Cola) и одредете дали вредноста на акциите ќе порасне или падне во идната минута. Доколку добро предвидите, ќе заработите двојно од влогот, доколку погрешно предвидете, го губите тој влог.

Сѐ се одвива на интернет, преку веб-страниците или апликациите во пар кликови. Секако, главното прашање е како правилно да го предвидите растот или падот и да не изгубите пари. Тоа е сржта на овој метод и најголема предност затоа што со овој метод секогаш можете да заработите, независно дали вредноста паѓа или расте.

Чекор-по-чекор метод на заработка:

За овој метод потребно е да се регистрирате на страницата за тргување. Препорачаната платформа е IQ option затоа што има добра репутација за сигурна исплата и е поддржана во Северна Македонија.

Кликнете овде за да се регистрирате преку овој линк затоа што ви овозможува да започнете со најмали влогови.

 1. Одберете која било вредност (на пр. курс Евро-Долар), одредете влог (на пр. 1 евро) и одберете РАСТ или ПАД.
 2. 2. Причекајте 60 секунди и доколку правилно сте предвиделе, ќе заработите 1,8 евро. Доколку не сте предивиделе правилно (на пр. сте ставиле РАСТ,а вредноста паднала), помножете го својот прв влог со 2,5 и ставете на ПАД. Значи доколку влогот бил 1 евро, сега е 2,5 евра.Доколку овој пат предвидете правилно, ќе заработите 4,5 евра што ќе го покрие првичниот губиток од 1 евро, влог од 2,5 евра и ви преостанува уште 1 евро профит.Доколку и овој пат погрешно предвидете, ставете на РАСТ и повторно помножете го претходниот влог со 2,5. Значи, 2,5х2,5=6,25 евра. Доколку овој пат добро предвидете, ќе заработите 11,25 евра што ќе го покрие првиот губиток од 1 евро, вториот губиток од 2,5 евра и последниот влог од 6,25 евра и уште ви преостанува профит од 1,5 евра.Како што гледате, секој пат заработувате. Доколку добиете, повторно вложете го почетниот влог од 1 евро и ќе заработите 1,8 евро. Доколку изгубите, влогот за идното тргување мора да биде 2,5 пати поголем и така го зголемувате влогот сѐ додека не добиете. На крајот секогаш ќе заработите профит и потоа ќе тргнете од почеток со почетниот влог од 1 евро.Секогаш ставајте на спротивната позиција во идното тргување, значи доколку најпрвин сте ставиле РАСТ, во идното тргување ставете ПАД. Потоа одново РАСТ итн.Доколку повеќе пати последователно изгубите, ќе заработувате малку побавно, меѓутоа секогаш доколку го зголемите влогот за 2,5 ќе вратите сѐ што е изгубено и ќе заработите. Можноста да изгубите на пр. 5 или 6 пати по ред е многу мала и речиси никогаш не се случува, но доколку сепак се случи, повторно вложете 2,5 пати повеќе и повторно ќе заработите.

НАПОМЕНА: вашиот почетен влог може да биде поголем од 1 евро, на пр. 10 евра. Во тој случај ќе заработувате 18 евра во едно тргување од 60 секунди, но во тој случај мора да имате малку повеќе пари на сметката во случај да изгубите и да морате да вложите 25 евра итн.


Чести прашања

По првата објава на овој систем, примивме некои чести прашања, па одлучивме да ги одговориме овде за да им помогнеме на сите што можеби имаат слични прашања.

 1. Колкав почетен влог при регистрација препорачувате?
 2. Колку може да заработам со користење на овој метод?
 3. Откако ќе заработам одреден износ како може да ми биде исплатено?
 4. Колку е сигурен овој метод, се случува ли да процените погрешно некое тргување?

Како да се регистрирам и да почнам да заработувам?

 • Чекор 1
  Кликнете овде за да се регистрирате на платформата IQ option каде што можете да тргувате со опциите. IQ option е сигурен избор, нуди мал минимален влог од само 10 евра, брзо исплатува и потполно е поддржана во Северна Македонија.
 • Чекор 2
  Внесете ги основните податоци и кликнете на “Top Up Your Account” за да можете да ги префрлите парите на сметката за тргување и да започнете со заработка.Износот којшто ќе го уплатите зависи од вас, најчесто луѓето вложуваат 50 до 500 евра. Тоа се ваши пари коишто ги префрлате на сметка за тргување и како што сакате можете да добивате исплата и да ги користете за тргување во било кое време.
 • Чекор 3
  Тоа е тоа! Вашата сметка е спремна. Следете ги упатствата прикажани погоре и заработувајте. Кога ќе го заработите саканиот износ, само кликнете на “Withdraw” за да ви се исплати заработката.

Кликнете овде за да се регистрирате и да започнете со заработка.

Ne možete da kopirate sodržina na ovaa stranica žastitena od prezemanje na informacija Adminisrator™