Северна Македонија во 4 фаза: 56 отсто зголемен бројот на нови случаи на ковид-19 за една недела

СОСТОЈБА СО COVID-19 ВО РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА, период 22–28.02.2021 Тестирани се вкупно 20.161 материјали во лабораториите во кои се спроведува молекуларно…

You cannot copy content of this page