Month: м.г

Предадена донација од возила и опрема во вредност од над 660.000 евра за Граничната полиција од германското Сојузно министерство за внатрешни работи

„Ми причинува особено задоволство што денеска заедно со амбасадорката на Сојузна Република Германија Н.Е. Анке Холштајн  присуствуваме  на  свеченото примопредавање…

Ne možete da kopirate sodržina na ovaa stranica žastitena od prezemanje na informacija Adminisrator™