Category: VESTI-RAZNO

Vesti kategorija na dnevna ostova ekspluzivni novosti

15-от јубилеен “Божиќен ручек” ќе се одржи на поинаков начин: Детската амбасада и оваа година ќе израдува 800 дечиња

Поради пандемиjaта пpeдизвикана од кopoнавиpycoт, оваа година ќе изостане традиционалната манифестација “Божиќен ручек” во Прилеп. Настанот кој е во организација…

Ne možete da kopirate sodržina na ovaa stranica žastitena od prezemanje na informacija Adminisrator™