Pretražiti:

Tip: Poruke; Korisnik: Adminisrator™

Strana 1 od 4 1 2 3 4

Pretražiti: Pretraga je trajala 0,03 sekundi.

 1. Article: План и протоколи за организирање на учебната 2021-2022 година

  You can view the page at https://z36amb.mk/content.php/138-План-и-протоколи-за-организирање-на-учебната-2021-2022-година
 2. Article: Утринскиот состанок со членовите на Комисијата за заразни болести

  You can view the page at https://z36amb.mk/content.php/137-Утринскиот-состанок-со-членовите-на-Комисијата-за-заразни-болести
 3. Article: Докажувањето на сопствената теза и мислење за вакцините стана поважно човеко

  You can view the page at https://z36amb.mk/content.php/136-Докажувањето-на-сопствената-теза-и-мислење-за-вакцините-стана-поважно-човекот
 4. Article: Стартуваат новите мерки 16.08.2021

  You can view the page at https://z36amb.mk/content.php/134-Стартуваат-новите-мерки-16-08-2021
 5. Article: Се тестираат дома и шетаат пошо немале симптоми.

  You can view the page at https://z36amb.mk/content.php/133-Се-тестираат-дома-и-шетаат-пошо-немале-симптоми
 6. Article: Život Na Zemlji Bez Sunca 536. Godine

  You can view the page at https://z36amb.mk/content.php/132-Život-Na-Zemlji-Bez-Sunca-536-Godine
 7. Odgovora
  5
  Pregleda
  10.624

  Rasm aktivna vo vremto na pozari vo Republika...

  Rasm aktivna vo vremto na pozari vo Republika Severna Makeodnija


  https://www.facebook.com/kanal8tv/videos/535229051151564/
 8. Article: НОРМАЛЕН ЖИВОТ ВО НОРМАЛНА ДРЖАВА

  You can view the page at https://z36amb.mk/content.php/131-НОРМАЛЕН-ЖИВОТ-ВО-НОРМАЛНА-ДРЖАВА
 9. Article: Радиоаматерсk ата асоцијација на Северна Македонија

  You can view the page at https://z36amb.mk/content.php/130-Радиоаматерсk-ата-асоцијација-на-Северна-Македонија
 10. Article: Најголемите водилки во животот ми се здравиот научен скептицизам

  You can view the page at https://z36amb.mk/content.php/129-Најголемите-водилки-во-животот-ми-се-здравиот-научен-скептицизам
 11. Article: Грците не паметат вакво нешто – велат дека им се случува библиска kaтacтpoфa

  You can view the page at https://z36amb.mk/content.php/128-Грците-не-паметат-вакво-нешто-–-велат-дека-им-се-случува-библиска-kaтacтpoфa
 12. Article: Центарот за биоинформатика против Корона!

  You can view the page at https://z36amb.mk/content.php/127-Центарот-за-биоинформатика-против-Корона!
 13. Article: Апелираме до граѓаните крајно внимателно да ги почитуваат постоечките и нови

  You can view the page at https://z36amb.mk/content.php/126-Апелираме-до-граѓаните-крајно-внимателно-да-ги-почитуваат-постоечките-и-новите-мерки
 14. Article: ЕУ испраќа авиони, хеликоптери и пожарникари во Севрн Македонија, Албанија,И

  You can view the page at https://z36amb.mk/content.php/125-ЕУ-испраќа-авиони-хеликоптери-и-пожарникари-во-Севрн-Македонија-Албанија-Итал-ија-Гр
 15. Article: КАТАСТРОФАЛН� �� � ПОТОПЉЕЊЕ У ЕВРОПИ

  You can view the page at https://z36amb.mk/content.php/124-КАТАСТРОФАЛН�-��-�-ПОТОПЉЕЊЕ-У-ЕВРОПИ
 16. Article: Професорот Дејан Трајковски со чекуваното од вирусот

  You can view the page at https://z36amb.mk/content.php/123-Професорот-Дејан-Трајковски-со-чекуваното-од-вирусот
 17. Article: Професорот Шкариќ со лекции за школарац Апасиев

  You can view the page at https://z36amb.mk/content.php/122-Професорот-Шкариќ-со-лекции-за-школарац-Апасиев
 18. Article: Xumanosta so dela јовица спаси 15-годишно девојче без знаци на живот

  You can view the page at https://z36amb.mk/content.php/120-Xumanosta-so-dela-јовица-спаси-15-годишно-девојче-без-знаци-на-живот
 19. Article: Професорот д-р Никола Пановски

  You can view the page at https://z36amb.mk/content.php/121-Професорот-д-р-Никола-Пановски
 20. Odgovora
  0
  Pregleda
  469

  Prasanja i Odgovori Vaše poruke

  Postavite pitanje u :Brz odgovor
 21. Article: Анализата за епидемијата на Дејан Трајковски

  You can view the page at http://forum.z36amb.mk/content.php?119-Анализата-за-епидемијата-на-Дејан-Трајковски
 22. Анализата за епидемијата на Дејан Трајковски

  17.07.2021. Денеска е 500-тиот ден од епидемијата на ковид-19 во Македонија, според бројот на дневните извештаи од ИЈЗ Скопје. Зад себе оставивме три брана и сега сме одново на почеток.
  После...
 23. Odgovora
  2
  Pregleda
  3.574

  УКБ радиоаматерски опсези (VHF и UHF) Во...

  УКБ радиоаматерски опсези (VHF и UHF)

  Во областа на ултракратките бранови (УКБ) со фреквенција повисока од 30 MHz се сместени следните радиоаматерски фреквенциски опсези:
  50 MHz (VHF) со бранова...
 24. Odgovora
  2
  Pregleda
  3.574

  брановата должина на овој фреквенциски опсег е...

  брановата должина на овој фреквенциски опсег е околу 80 метри, па слично како и кај претходниот банд (160м), антените треба да бидат со големи димензии, а тоа претставува сериозен проблем. на пример,...
 25. Odgovora
  2
  Pregleda
  3.574

  ФРЕКВЕНЦИСКИ ОПСЕЗИ

  Радиофреквенциите, во зависност од својата фреквенција и бранова должина се поделени на повеќе подрачја:
  49
  Радиоаматерите можат да одржуваат радио врски со свои колеги од целиот свет. Тие тоа го...
Rezultati 1 do 25 od 79
Strana 1 od 4 1 2 3 4